El GRESS Platges de Mataró s'emporta el partit sobre la botzina

Bàsquet. Copa Catalunya Femenina. Grup 2. GRESS Platges de Mataró 65 – 63 CB Viladecans
El GRESS Platges de Mataró segueix optant a una de les primeres 4 places per poder disputar la fase al títol de la Copa Catalunya Femenina.
Aquest dissabte guanyava un rival directe i segueix depenent d’ell mateix per classificar-se.
Ara mateix és cinquè, però, una victòria davant Gramenet i una altre davant el Molins li donaria la un bitllet per jugar aquesta competició.
I això és gràcies a la recuperació i cistella de Míriam Balmes al darrer segon del partit amb el Viladecans. Segons la mataronina, però, la feina defensiva era la clau del partit.
Amb les baixes de Marquisha Harris i Ester Murat l’equip rep la victòria del cap de setmana com una bombolla d’oxígen de cara a aquesta recta final. Així ho explicava el propi Adrià Castejon
Per cert, sense Marquisha Harris, Carrie Washington va ser la millor del partit amb 33 de valoració, erigint.se com un referent per l’equip d’Adrià Castejon

Bàsquet. Copa Catalunya Femenina. Joventut l’Hospitalet 70 – 77 Dori Dori Boet Mataró
La tarda d’ahir començava amb la victòria del Dori Dori Boet Mataró davant de l’Hospitalet, líder de la categoria. Ho va fer al pavelló de les Planes, per 70 a 77. Triomf important per les de Jordi Vizcaíno que consoliden la seva presència a la fase pel títol. Ara són terceres, amb el mateix balanç de victòries i derrotes que el Viladecans, i amb un triomf menys que l’Hospitalet que té un partit menys.