El Gran Fondo OnVeló busca voluntaris

El 18 de març es disputarà la segona edició del Gran Fondo Onveló Mataró i falten pocs detalls perquè la prova vegi de nou la llum. Un dels aspectes en què l'organització està més capficada en tancar com més aviat millor és el dels voluntaris, ja que encara en falten per poder fer el pas endavant que pretenen. Ho va explicar a El Mirador el president d'Onvélo, Albert Bautista.

La prova és no competitiva i passa per diferents municipis, amb sortida i arribada a Mataró. Tot i no tallar les carreteres, s'han de sol•licitar permisos a totes les localitats afectades. Es tracta d'un recorregut que es fa entre sis i set hores. En total, són 150km i 2700 metres de desnivell. Una prova esportiva que aposta també per la promoció econòmica de la ciutat, juntament amb l'impuls que se li vol donar al ciclisme.

Recordem que la prova es disputa el 18 de març, un dia abans que comenci la Volta ciclista Catalunya. Una Volta que tornarà a tenir sortida des de Calella, al Maresme, i on Mataró agafarà protagonisme el dimarts 20 de març. Una segona etapa que unirà Mataró i Valls. Una prova que ja comença a tenir també a alguns noms destacats que han confirmat la seva participació, com Valverde, Quintana i Soler a les files de Movistar, o l’italià Fabio Aru que aquest any estrena equip.