El goal average deixa el CJH Mataró fora de la Copa Catalana

El Club Joventut Handbol Mataró tanca la temporada 2017-2018 amb una victòria agredolça. Divendres es va disputar un partit complicat a casa contra La Roca, en el marc de la Copa Catalana Gonzalo Usero.
Va ser un bon inici pels groc-i-negres dins de la dificultat que implica competir contra la Roca, equip que per cert entrena el mataroní Héctor del Pino. La igualtat es va fer notar al Teresa Maria Roca fins al descans, quan els locals es van confiar i van cometre molts errors
Finalment el Mataró va vèncer l'encontre per 25 a 24, però aquesta diferència de gols no és suficient. Els de Jordi Fernàndez necessitaven sumar tres gols més que els roquerols per liderar el seu grup i accedir a la propera fase, però només en van fer un.
No podrà ser possible el que desitjava el jugador mataroní Oriol Vaqué, ja que el grup on estaven els groc-i-negres era l'únic grup dels tres que només passava de fase el primer classificat, de manera que no hi ha possibilitat de seguir a la Copa Catalana.
El Joventut s'acomiada d'aquesta temporada, i ara toca començar a pensar en la següent. Primer pas, confeccionar plantilla.