El GA Lluïsos femení es penja la medalla de bronze al Català màster

Durant la jornada celebrada a Mataró l'entitat va aconseguir 22 nous rècords de club

L’estadi d’atletisme de Mataró ha estat l’escenari del Campionat de Catalunya Màster. La catorzena edició del campionat ha portat als Lluïsos a ocupar la tercera posició de la classificació femenina, repetint la millor classificació obtinguda el 2016 .

-.-

Ni la calor ni el vent en contra, situacions adverses per la pràctica atlètica, van ser inconvenients per l’equip FEMENÍ d’atletisme de categoria màster dels Lluïsos de Mataró per ocupar una plaça de podi. Un tercer lloc per equips que assoleix per segona vegada a la història, després del 2016. Al 2018 havien estat quartes 2 dos punts del bronze i al 2017 i 2019 cinquenes a 3 i 4 punts respectivament.

L’equip mataroní va fer una matinal amb resultats destacats, resultats que no puntuaven per ordre d’arribada sinó per puntuació, depenent de la marca i l’edat de cada atleta. A més es van assolir 22 nous records de club. Bones marques, després de mesos complicats. Ester Tomàs, que va aconseguir 4 noves millors marques en parlava durant la matinal.

Cristina Garcia en les proves com els llançaments de javelina i pes, o Betània Duarte en els 200 metres llisos van ser dues de les més destacades. Duarte explica que ara toca una mica de descans, però en ment ja hi ha altres proves en un futur proper.

Aquest cap de setmana, en la prova disputada a l’estadi municipal d’atletisme de Mataró, la medalla no va acabar de ser complerta, perquè les limitacions no ho han permès celebrar amb tothom. Raquel Campos, que aconseguia també un record de club, ho destaca el mateix diumenge

La competició, a més es va haver d’organitzar de forma exprés. Malgrat tenir poc marge de maniobra, novament el club, i els voluntaris van permetre obtenir una nota destacada també en l’organització.

En categoria masculina destacar els 12 nous records establerts per Juanma Sánchez, 9 en alçada i 3 en llargada. Els nois van acabar a la desena posició.