El Futsal s'acomiada de la Copa del Rei

No ha pogut ser i el Futsal Aliança Mataró ha vist com el somni de la Copa del Rei li ha durat només durant el llarg trajecte que el va portar a jugar ahir a Alacant. En concret ho va fer al municipi d’Ibi, a més de 500 km de la capital del Maresme.

Tot i això el partit dels mataronins no va ser dolent.

El partit no va començar bé pels interessos de l’equip d’Albert Sabaté. De fet el Futsal no trobava porteria i en dues transicions, els alacantins aconseguien marcar dos gols i marxar al descans amb un avantatge de 2 gols a 0. La segona meitat, com explica el propi tècnic la superioritat va ser notòria i malgrat el parcial de 1 a 2 el triomf va ser per l’equip local.

Per tant, serà el Tot Cable Ibi l’equip que passi l’eliminatòria i ara rebi a les seves instal·lacions un rival de la segona divisió.

Els mataronins veuen com el somni de la copa, en aquest cas de la Copa del Rei, s’acaba i tocarà pensar en la lliga. I és que el proper cap de setmana s’enfronten a Manresa, en un dels partits més complicats de la temporada. Recordem que els mataronins són segons de la segona divisió B.