El Futsal Mataró, a terres franceses

Albert Sabaté, entrenador del Futsal Aliança Mataró, i Jordi Dalmau, preparador físic del club, van anar a principis d'aquest mes a un stage amb l'Sporting París de Sito Rivera, actual tècnic del club francès i director esportiu del Mataró.

Fins ara Rivera havia entrenat a Espanya, Japó, Itàlia, Romania i Hongria, però el passat mes de juliol va oficialitzar el seu fitxatge per l'Sporting París. Per la connexió que l'entrenador té amb el club mataroní, va sol·licitar la presència d'Albert Sabaté i Jordi Dalmau per ajudar-lo a arrencar aquest nou projecte a la capital francesa. Sabaté assegura que aquesta preparació també l'ajuda a preparar la pretemporada amb el Futsal Mataró.

L'Sporting París ha trobat a faltar tenir un preparador físic per encarar la pretemporada. Per aquest motiu, Jordi Dalmau, acompanyat per Albert Sabaté, va anar ajudar el conjunt francès.

En clau mataronina, sembla que els entrenaments de la pretemporada i l'stage fet a París van ser positius pel club. El Futsal Mataró es va estrenar en pretemporada el diumenge guanyant per 11 gols al Beaucaire Futsal de la primera divisió francesa.

Informen: A. Andrés / E. Andrés