El Futsal Mataró prepara la nova temporada

El Futsal Aliança Mataró s'està preparant per la temporada 2018-19 de futbol sala amb noves incorporacions. El conjunt entrenat per Albert Sabaté va fer ahir la cinquena sessió de pretemporada.

El club mataroní s'està preparant amb un hàndicap, i és que el Pavelló Teresa Maria Roca, on juguen els partits, està tancat. Per aquest motiu aprofiten la pretemporada per entrenar al camp de la Llàntia i a la platja.

El Futsal Mataró ha fet noves incorporacions per poder assolir els objectius de cara a la temporada que ve. Sabaté, però, ens ha explicat als microfons de MataróAudiovisual que ha tancat plantilla i no espera que vinguin més jugadors.

Algunes de les cares noves que es podran veure ben aviat són les de Miquel Soler i Rafael Berlanga. Soler juga de tanca i ve del Puertollano de la segona divisió espanyola, i Berlanga és ala-pívot i prové del Toulon de la primera divisió francesa. Tots dos jugadors són ambiciosos i esperen fer una excel·lent temporada.

La lliga començarà el dissabte 15 de setembre, però el Futsal Mataró s'estrenarà el diumenge com a local, i rebrà el Barceloneta.

Informa: Àlex Andrés