El Futsal Mataró manté el bloc per a la temporada 2019-2020

El Futsal Aliança Mataró tanca una temporada amb un balanç molt positiu a la Segona Divisió B. Els homes d'Albert Sabaté, quarts aquest any, tenen l'objectiu d'igualar i fins i tot, millorar els resultats aconseguits fins ara.

De cara a la temporada 2019-20 el Mataró opta per mantenir l'esquelet que l'ha situat a tan sols un punt de la tercera posició. És per això que només hi ha la incorporació d'Adrià Donadeu, provinent del Canet, a qui se li suma Marc Campàs, del juvenil.

Cal destacar la renovació de tota la plantilla. Alagi Touré, Rafa Berlanga, Paquito Parés, Isaac Fernández, Álex del Barco, Alejandro Medina, Miquel Soler, Pol Tolrà, Oriol López, Pol Novo, Joel Císcar i Llibert Canal continuaran la temporada vinent.

Els d'Albert Sabaté debutaran el 10 de setembre davant el FC Barcelona en les semifinals de la Copa Catalunya. La primera jornada de lliga la disputaran el 14 de setembre a domicili contra el Ripollet. L'última jornada serà també a fora, enfront del Calvià balear. Les Illes Balears i Dènia són els dos grans desplaçaments que enguany hauran de fer els mataronins, mentre que la resta d'equips formen part del territori català.

Informa: A. Andrés / JM. Spà / E. Andrés