El Futsal Mataró fa un pas de Robafaves

El Futsal Mataró fa un pas de Robafaves

Fins a 4 equips del Futsal Mataró militaran la propera temporada en categoria estatal. L’ascens del sènior B el fa pujar a 3a Divisió, categoria on jugava fins fa poc el primer equip. Un primer equip que les properes setmanes jugarà el play off per pujar a 2a. A la segona divisió espanyola hi ha el femení. I a la divisió d’honor l’equip juvenil. Tal i com els hi agrada dir a la gent del Futsal, el club ha fet un pas de Robafaves.

La resolució de la Federació Catalana de Futbol  donant com a vàlida la classificació tal i com estava en el moment de la suspensió d’aquestes, ha permès donar una altra alegria al Futsal Mataró.

El seu sènior B, patrocinat per Avícola Vinyals, liderava el seu grup de la Divisió d’honor en el moment de l‘aturada, i per tant aconseguia l’ascens a la Tercera Divisió. Categoria on fa molt poc hi militava el primer equip. Ara mateix a la segona B amb opcions de pujar a 2a.

Aquests ascens fa que fins a 4 equips del club militin en categories estatals. Un fet del qual poques entitats  poden presumir  En parla el seu vicepresident esportiu, Jordi Costa, que destaca la filosofia del club i el treball que hi ha al darrera.

Un dels que ha portat a molts d’aquests jugadors que ara militaran amb un o altre equip a categoria estatal és David Rivera entrenador de l’Avícola Vinyals i coordinador general del Futsal. Rivera es mostra orgullós de la feina feta per l’entitat des de la base.

A l’espera de saber si la temporada vinent el primer equip masculí podrà jugar a la divisió de plata del futbol sala espanyol, el segon equip masculí ja sap que en el seu debut a Tercera es veurà les cares amb diversos equips del Maresme amb història com el Canet o el Premià, però també amb el Ciutat de Mataró, equip amb que el que protagonitzarà un derbi mataroní.

Informa: JM. Spà