El Futsal Mataró crea rutines per mantenir el dia a dia a distància

Dos caps de setmana sense competició i 15 dies de confinament. L'esport ha quedat aturat i els clubs han començat a adaptar-se a aquesta nova realitat. En el cas del Futsal Mataró s'han creat tres nivells de rutines que engloben tan la base com els primers equips. Albert Sabaté, entrenador del sènior masculí i coordinador esportiu, explica quines són les esportives.

La tercera rutina és a les xarxes. El Futsal vol generar activitat amb la massa social del club i, per exemple, ha creat un qüestionari sobre l'entitat amb preguntes sobre el propi nom, els patrocinadors o els jugadors més veterans del club. Pel què fa a les possibles suspensions més personals, com tornejos propis, en el cas del Futsal encara està per determinar si es podrà actuar o no amb normalitat.

Un dels aspectes que més preocupen, tan dins el món de l'esport com fora, és l'economia. El Futsal espera poder superar aquesta etapa i confia en què tothom es mantindrà unit. Mentrestant, el club seguirà mantenint rutines i fent acte de presència virtual per no parar en cap moment.