El Futsal guanya el derbi femení de Copa

Disputat un bou derbi de futbol sala, en aquest cas femení, amb victòria pel Futsal que milita a la divisió d'honor, dues categories per sobre d'on ho fa el Ciutat de Mataró.

Un Ciutat , però que va aconseguir millorat el precedent de la temporada passada quan havien perduit per 5 a 0 també en ronda prèvia de Copa Catalunya al Teresa Maria Roca. Aquest cop el 0 a 2 deixa millors sensacions al tècnic local.

Per l'equip visitant l'enfrontament de Copa no era tant important, perquè té com a principal objectiu la lliga, però eren conscients que s'havia de de tirar endavant per la seva superioritat. L'equip, que com el Ciutat de Mataró també lluita per la part alta de la seva categoria, aconseguia endur-se el derbi amb un gol a cada part obra de Irene Garcia i Carla Tortajada

Però un derbi ciutadà sempre té històries que relacionen els dos equips. Ahir per exemple, s'enfrontaven per primer cop dues excompanyes d'un esport diferent al futbol sala. Les exwaterpolistes Mireia Nedermann, ara portera del Futsal Mataró, i Ciara Gibson, ara jugadora del Ciutat de Mataró, van trobar-se per primer cop dins un terreny de joc com a rivals, tot i que Nedermann a la segona part veiés el partit des de la banqueta

El Futsal Aliança juga aquest diumenge a un quart d'onze dle matí com a local davant les Corts, un duel clau per si vol aspirar a la primera plaça de la divisió d'honor que acabarà de jugar-se la setmana vinent contra el Caldes.

El Ciutat de Mataró, tercer classificat de la 2a divisió també juga diumenge, a la mateixa hora, rebent la visita del segon equip del Pony's.