El Futsal debuta avui a la Copa del Rei

La temporada històrica del Fustal Aliança Mataró segueix el seu camí.

Després de disputar el mes de setembre, i per segona ocasió, una final a 4 de la Copa Catalunya en un duel mediàtic davant el Futbol Club Barcelona, els mataronins comencen avui el seu camí a la Copa del Rei.

Una competició a la que han accedit després de la bona temporada feta en el darrer campionat i que, per primer cop, es disputa en una ronda de setzens de final.

El sorteig ha volgut que l’equip tingui un desplaçament llarg per començar. L’equip ja marxa cap a terres alacantines. I és que el seu rival en aquesta primera ronda que es juga a partit únic és el Tot Cable del municipi alacantí d’Ibi. Un municipi de poc més de 20 mil habitants, situat a unes 6 hores de la capital del Maresme.

Una de els dificultats afegides a aquest debut històric és el desplaçament. Com hem dit més de 500 km’s, i prop de 6 hores de viatge, amb àpats durant el trajecte i poc marge per adaptar-se a la pista. Afegit al fet de desplaçar un equip totalment amateur entre setmana. Més enllà de les dificultats del trajecte el cos tècnic també s’han encarregat de poder fer un scouting sobre el rival, quart del seu grup de la segona divisió B. El tècnic en valora les següents virtuts.

A segona ronda ja s’incorporen els 15 equips de 2a divisió, i el partit es jugaria al camp del rival més dèbil. Per tant, de passar, el Teresa Maria Roca ja podria viure un duel de Copa del Rei de futbol sala.