El Futsal Avícola Vinyals recupera sensacions

L'equip mataroní reacciona a la dinàmica de resultats i gira un partit que havia començat amb un 0 a 2 en contra

En una jornada molt propícia pels equips mataronins que segueixen en competició perquè juguen en competicio estatal, a la tercera divisió de futol sala, sembla que com a mínim un dels dos eqiuips mataronisn ha aconseguit sortir de la mala dinàmica. Mentre el Ciutat de Mataró no podia obtenir una victòria de la pista del líder, el Caldes, perdfent per un clar 6 a 0, el Futsal Avícola Vinyals sumava una victòria important a nivell mental i a nivell de classificació. Derrotaven per 7 a 5 a un Arrels que s'havia avançat amb un 0 a 2. D'aquesta reacció i dels nerviosisme de no sumar, en parlaven després del partit el tècnic David Rivera i el capità Dani Baño.

Precisament Dani Baño és un dels seus referents golejadors. Fins aquest cap de setmana només havia aconseguit dos gols, el primer en la primera jornada i el segon en el quart partit que van jugar. Però aquest cap de setmana el referent golejador de l'equip s'ha desprtat amb quatre dianes. Després de la victòria analitzava el seu paper.

Aquest cap de setmana el Futsal recuperarà el partit pendent contra el Canet, en un duel que d'aconseguir tirar endavant podria marcar noves fites pel sènior B del Futsal Mataró. Un derbi, on els canetencs, per història i potencial son favorits i on hi destaca Adrià Donadeu, màxim golejador de l'equip amb 9 dianes, i que la temporada passada militava al primer equip de l'entitat mataronina.