El Futsal Aliança Mataró perd en el desplaçament a Ripollet (2-0)

Els mataronins van encaixar el definitiu 2 a 0 a 1 segon pel final després de desaprofitar moltes oportunitats

Derrota del Futsal Aliança Mataró que permet al Martorell escapar-se com a líder en solitari a la taula classificatòria del Grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala.

L'equip de Sito Rivera es desplaçava a la pista del Ripollet conscient de les dificultats, històriques, a un terreny de joc de dimensions reduïdes i que l'equip local sap treballar molt bé. Ahir, en partit jugar a les deu de la nit, els mataronins van tornar a comprovar les greus dificultats que tenen per desplegar el seu joc. Malgrat tenir diverses oportunitats durant els 40 minuts, van ser els locals els que marxaven al descans amb un mínim avantatge. 1 a 0 a la conclusió dels primers 20 minuts.

El signe del partit no va canviar durant el segon temps. I aixó que els mataronins seguien arribant a la porteria contrària, amb dues pilotes al pal. Però aprofitant l'ofensiva mataronina, i el fet de jugar amb porter-jugador els darrers dos minuts, van ser els locals qui acabarien sumant els 3 punts marcant el definitiu 2 a 0, a tant sols un segon pel final. Un dels jugadors del Futsal, Pol Novo, explica algunes de les claus per entendre la derrota.

Ens han atacat molt bé. Nosaltres havíem preparat el partit, però els jugadors som els culpables. Hem de ser autocrítics i de la derrota davant el Ripollet en som responsables els jugadors de pista

Amb aquesta derrota el Futsal veu com el Martorell, líder de la categoria, s'escapa sis punts per sobre. Els mataronins són tercers, en una categoria on els quatre primer juguen pay off d'ascens.