El Futsal Aliança Mataró guanya el Segorbe i s’afiança en el liderat

Els de Sito Rivera tornen a la competició, després de 4 setmanes, amb un treballat triomf (4-2)

Després de la suspensió dels dos primers partits de l’any a causa del Covid 19 i de quatre setmanes d’inactvitat, el Futsal Mataró reapareixia aquest dissabte davant d’un rival, com el Segorbe, situat a la part mitjana baixa de la taula i per tant, teòricament assequible per als de Sito Rivera.

No obstant això, el mataronins van acusar la falta de ritme competitu i es van veure sorpresos a la primera part per un  Segorbe, molt intens en defensa i que va provocar que el Futsal estigués molt puc fluïd de cara a porteria.

Tot plegat va fer que el Segorbe s’avancés amb un gol d’Omar que tindria la seva rèplica en un altre d’Uri López abans del descans.

El panorama va canviar radicalment a la represa. El Futsal Mataró va ajustar les seves peces i va passar a dominar el partit de forma abassegadora. Primer Joel Císcar amb xut que, després de rebotar en un jugador castellonenc, entraria a la porteria rival i després Pano i Alagi s’encarregarien de posar un 4-1 incontestable al marcador. Pau a tres minuts del final maquillaria el resultat amb un altre gol.    

Així doncs, victòria del Futsal Mataró que, tot i haver jugat dos partits menys, continua líder de la classificació.