El Futsal Aliança Mataró es queda a les portes de puntuar (5-6)

Les jugadores de Nicky Dedeu van tenir l'empat a 6 en una de les darreres accions del partit davant l'AECS L'Hospitalet

La segona victòria de la temporada del Futsal Mataró femení haurà d’esperar. Aquest diumenge l’equip de Nicy Dedéu no va poder amb un AECS l’Hospitalet molt més vertical i més resolutiu de cara a porteria. Al descans el marcador reflectia un 2-4 amb gols de Carlota i d’Anna Munné per part mataronina,

A la segona part el domini de l’AECS es va incrementar i es va col·locar amb un 3-6 al seu favor que feia presagiar una derrota, fins i tot dolorosa, per al Futsal Mataró.

Però a partir d’aquí   el Futsal, arriscant en moltes ocasions, jugant amb portera-jugadora va aconseguir retallar diferències fins al 5-6, novament amb AnnaMunné i Carlota com a grans protagonistes.  

Fins i tot en la penúltima jugada del partit, Carlota no va arribar per mil·límetres a una pilota que, d’haver entrat, hauria suposat l’empat a 6.

El masculí segueix l'estela del Martorell

A la segona divisió B, triomf del Futsal Aliança Mataró per 2 a 5 a la pista de l’Hospitalet Bellsport. Un triomf que els permet seguir segons, a només un punt del líder, el Martorell.