El Futsal Aliança seguirà a Plata femenina

Les competicions van acabant-se i les federacions van decidint com fer-ho. Ahir es va pronunciar la Federació Espanyola de futbol, deixant les categories sense descensos i anunciant uns play off d'ascens exprés. Tang en una cosa com l'altre, els primers equips del Futsal Aliança Mataró hi estan implicats. Ara per ara, però, qui pot respirar tranquil és el Futsal Aliança femení, que després d'anar de menys a més mantindrà la seva plaça a la categoria de plata del futbol sala estatal.

El Futsal Aliança Mataró femení seguirà a la divisió de plata del futbol sala espanyol.

La Federació Espanyola ha decidit que no hi hagi descensos de categoria, i això ha permès al Futsal Aliança estalviar-se un tram final de competició que es presentava, com a mínim emocionant.

Des de l’entitat valoren molt positivament aquesta notícia. Perquè la permanència ja s’havia mig assolit dins la pista i ara s’ha acabar de ratificar. Escoltem al seu president, Francesc Mas.

El club i l’equip són coneixedors que el tram final era complicat, però l’evolució de l'equip que ha dirigit Nicky Dedeu ha estat del tot positiva. Durant les primeres 8 jornades només va sumar 1 punt. Però la reacció va arribar el 17 de novembre amb la victòria per 8 a 2 contra l’Hispànic Torrent, el cuer de la categoria. A partir d’aquí només 5 derrotes en 13 partits, i l’equip va anar escalant posicions fins arribar trezè d’un grup segon amb 16 equips i a només 2 punts de la 10a plaça. Una altra dada positiva és que l’equip va tancar la lliga sent el sisè màxim golejador i jugant sense la seva portera habitual Mireia Nedermann lesionada.

L'entitat destaca el fet que bona part de les jugadores són de la base i a banda de ser referents dins la pista també són peça important dins l’estructura tècnica.

Cas a part és el de l’ascens el primer equip masculí del club mataroní a la divisió de plata del futbol sala espanyol. El Futsal ALiança Mataró està a l’espera de que acaba succeint amb el seu possible ascens. A hores d’ara la idea és fer una play off exprés per decidir els equips que puguin. La primera part del play off seria amb els 4 primers classificats del seu grup. Hospitalet, Futsal Aliança, Manresa i Barceloneta. Recordem que quan va aturar-se la lliga el conjunt dirigit per Albert Sabaté ocupava la segona plaça, per darrera del conjunt riberenc del Bellsport de l’Hospitalet.