El Futsal Aliança Mataró trenca la ratxa de 10 victòries consecutives

A la segona divisió B de futbol sala, l'Escola Pia Sabadell ha trencat la ratxa de 10 victòries consecutives de Futsal Aliança Mataró. I ho fa al Teresa Maria Roca sumant 3 punts, però, que no impedeixen als mataronins seguir líders del grup de la 2a B.

Eren els visitants qui s’avançaven en el marcador. Ho feien després de pressionar la sortida de la pilota de l’equip mataroní, i fent pujar el 0 a 1 a marcador. Encara amb 10 minuts per jugar-se del primer temps. La pressió mataronina va ser intensa, i va disposar de moltes oportunitats Ho va provar des de tots els indrets de la pista, però la definició i el porter visitant impedien veure el primer gol del Futsal. Quan més pressionava l'equip d'Albert Sabaté i quan més semblava que arribaria el gol dels locals, era l'Escola Pia Sabadell quin aconseguiria el segon gol en una bona combinació i definició. Quedaven 5 minuts i jugant de 5 arribaria el gol, l'únic del Futsal que deixava el ja definitiu 1 a 2. En un partit molt vibrant a la graderia ai que va acabar amb empentes que no van anar a més al terreny de joc.

Als mataronins ara els hi queden dos partits per tancar l'any on esperen revertir la situació i acabar l'any com es mereix, perquè pot ser el millor any de la història per l'entitat.