El Futsal Aliança Mataró preparat pel repte de la Copa

Aquest vespre (19:30h) rep la visita de l'Industrias Santa Coloma de la LNFS

Albert Sabaté i els seus homes confien en poder oposar resistència

Avui al vespre el Futsal Mataró escriu una nova pàgina en els seus 20 anys d'història. A partir de dos quarts de vuit del vespre el primer equip masculí del Futsal Aliança Mataró rebrà en partit de setzens de final de la Copa del Rei la visita de l'Industrias Santa Coloma, històric del futbol sala espanyol i que ve de guanyar a la pista del Palma Futsal, el líder de la 1a divisió. No és el primer cop que l’equip absolut masculí del Futsal es veu les cares amb un equip de màxim nivell, tot i ser el conjunt mataroní un equip de la segona divisió B. El setembre del 2019 jugaven contra el Barça les semifinals de la copa Catalunya, ara poc més d’un any més tard, el Futsal aconsegueix tornar a primera línia. En aquesta ronda de 16ens de final els mataronins podien esperar enfrontar-se contra qualsevol equip de 1a divisió amb proximitat geogràfica, per Sabaté hagués estat millor fer-ho contra un altre equip no català.

L’Industrias ve de guanyar precisament a la pista del Futsal Palma, que amb la derrota ha deixat de ser el líder de la primera divisió espanyola. Sisens a la classificació porten 5 partits seguits sense perdre, amb dues victòries davant Palma i Barça i tres empats, i els dirigeix des de la banqueta un mite del futbol sala espanyol, l’exjugador Javi Rodríguez. Per sorprendre’ls tocarà estar molt atents a jugadors com l’eslovac Thomas Drahovsky, tercer màxim golejador de la categoria. Una de les coses que trobarà a faltar l’equip mataroní serà l’escalf des de la grada. 

Recordem que per arribar a aquesta ronda de setzens de final, l’equip mataroní ha superat dues de les tres rondes que s’han disputat d’aquesta copa del Rei. En primer ronda es va desfer del Bellsport de l’Hospitalet, i després de quedar exempt de segona ronda a la tercera va guanyar la setmana passada el Rivas de Madrid, d’una categoria superior.