El Futsal Aliança Mataró perd a Mireia Nedermann un mínim de cinc setmanes

Mireia Nedermann, la portera del Futsal Aliança Mataró estarà de baixa més de 5 setmanes. La portera del Futsal va haver de retirar-se del darrer partit, que va acabar amb victòria de l'equip vermell contra l'Hospitalet per 2 a 1. Les proves han acabat confirmant el pitjor dels presagis, un trencament del radi, i la vilassarenca estarà fora dels terrenys de joc un mínim de 5 setmanes més la rehabilitació.

L'entitat es planteja poder incorporar a una portera per soplir aquesta important baixa, i és que l'altre portera, Naima Reixach, per motius professionals, té complicat poder participar en tots els partits, i per tant el recanvi de Neder hauria d'arribar de la base. Però no tot son males notícies. La darrera victòria ha situat a l'equip a només una victòria de la permanència. I l'equip amb els darrers resultats confia en seguir amb la recuperació.

I és que les mataronines només han perdut 1 dels darrers 5 partits jugats, i si allarguem el calendari trobem dues derrotes en els darrers 7 partits. Un total de 13 punts que trenquen amb la ratxa inicial d'1 de 24 possibles.