El Futsal Aliança Mataró es retroba amb la victòria

Després de dues derrotes seguides, aquests són els primers punts de la temporada

Per un equip acostumat a guanyar, no és fàcil un inici amb dues derrotes. Així afrontava la tercera jornada de la segona divisió B el Futsal Aliança Mataró, que es desplaçava a Salou amb intencions de revertir la mala dinàmica inicial. L’equip mataroní havia encaixat dues derrotes en les dues primeres jornades, i necessitava agafar el camí de la victòria en una temporada on la primera fase és més curta i es permeten pocs errors, per no acomiadar-se massa d’hora del camí de l’ascens. L’equip d’Albert es treu una mica la pressió de sobre.

Amb el triomf per 1 gol a 5, l’equip mataroní se situa en sisena posició amb tres punts. El seu entrenador explica , però que encara tenen molt de marge a millora. I és que la gran quantitat d’ocasions desaprofitades segueix sent el principal problema de l’equip vermell i blau. Així ho explicava Albert Sabaté ahir al Carnet Esportiu. Una victòria que pels mataronins arriba també en un bon moment, abans d’enfrontar-se a l’únic equip que ha sumat tres victòries en les primeres tres jornades. Un Natació Sabadell que el proper cap de setmana visitarà la pista del Teresa Maria Roca amb 9 punts. En una setmana diferent, perquè s’introdueixen les proves PCR per tots els equips. Unes proves obligatòries i que es fan cada 15 dies.

El que si que no disputarà aquesta setmana el primer equip masculí del Futsal és l’eliminatòria de la Copa del Rei. Els mataronins són un dels 5 equips que han quedat exempts d’aquesta segona ronda, i per tant esperen rival, de la segona divisió, a la tercera eliminatòria d’aquesta competició.