El Futsal Aliança Mataró encara un desembre clau

Els mataronins s'enfronten a dos rivals directes en les dues properes jornades, les últimes del 2020

En futbol sala, el Futsal Mataró tindrà un problema de pilotes si l'efectivitat dels seus jugadors segueix com aquest cap de setmana.
Ahir els hi explicàvem que Dani Baño, del sènior B, va marcar 4 gols. Però no va ser l'únic també va marcar 4 Joel Císcar, i 3 Àlex del Barco... per tant 3 jugadors que es guanyaven el dret d'emportar-se la pilota del partit cap a casa.
Més enllà d'aquesta anècdota, el primer equip del Futsal ha recuperat sensacions després del triomf per 7 a 0 contra el Dènia i afronta un mes de desembre clau, amb partits contra rivals directes, per estar al grup capdavanter.
Era important guanyar aquest dissabte, i ho era no només per mostrar-se superior a un rival de la part baixa, sinó per mirar més enllà i recuperar els punts perduts en el primer tram de campionat.
La victòria per 7 a 0 ha de permetre a l'equip creure en les seves possibilitats de superar la quarta plaça que actualment té a la classificació i mirar d'enganxar-se als primers llocs. El partit de dissabte a les 4 de la tarda contra el Segorbe, que és el tercer classificat, i el de la següent jornada contra l'Industrias Santa Coloma, estan marcats en negreta i subratllats pel tècnic Albert Sabaté.
Un dels màxims golejadors de l'equip és Joel Císcar,. Referent aquest dissabte amb quatre dianes, però que en la seva valoració post partit feia referència al més important per ell, haver pogut mantenir la porteria a zero per primer cop aquesta temporada.
El 2020 acabarà amb els duels contra Segorbe i Industrias Santa Coloma B, dos partits que poden marcar bona part dels objectius pels quals lluiti l'equip d'Albert Sabaté el pròxim 2021.