El Futsal Aliança femení vol superar el mur

La temporada passada també li va costar el tram inicial de la Segona Divisió espanyola

La temporada passada, l’inici de campionat del Futsal Aliança Mataró va ser una topada cruel amb la realitat de la divisió de plata espanyola. L’equip va necessitar diverses jornades per sortir superar el mur, i  quan la Covid-19 va arribar va trencar una rata ascendent de l’equip dirigit per Nicky Dedeu.

Ara l’equip ha iniciat la 2a temporada a la categoria i denou sembla que hagi topat amb el mateix mur. Dos partits i dues derrotes. Tot i no fer mals encontres, el tècnic explica quines sensacions té després dels dos primers enfrontaments.

Aquest cap de setmana, si la Covid-19 ho permet, toca desplaçament a les Illes, per enfrontar-se al Futbol Sala Atlético Mercadal. Un equip que com les mataronines no ha sumat cap victòria en les dues primeres jornada. Un duel, doncs, clau per començar a veure la recuperació de l’equip.

Però una de les feines que ha tingut Nicky Dedeu durant la setmana és la de recuperar anímicament un equip que va sortir tocat de la darrera derrota per 0 a 4 contra la Concòrdia.

El duel es juga aquest dissabte a partir de les 4 de la tarda al municipi menorquí d’Es Mercadal.