El 'Foraster' d’Eduard Crusells (CM Maó) guanya la Regata Mataró - Fornells

11 embarcacions van lluitar per endur-se la Barrera de la Biosfera, el guardó de campió de la Regata Menorca Reserva de la Biosfera

Aquest cap de setmana el Mar Mediterrani ha estat l'escenari de la vuitena edició de la Regata Menorca Reserva de la Biosfera amb sortida des de Mataró i arribada al port de Fornells, a Menorca.

Divendres quan passaven 5 minuts de dos quarts de quatre de la tarda sortien, des del Port de Mataró, les 11 embarcacions que finalment van prendre la sortida en una de les edicions amb menys participants, en partit a causa dels estrictes protocols anti covid.

El vencedor de la prova va ser el Foraster d'Eduard Crusells , un Sun Odyssey32 del Club Marítim de Maó que després de set edicions de la regata ha estat el primer vaixell menorquí en participar. Arribant a puntes de velocitat d'11 nusos, i amb una mitjana de 6,5.

La primera posició del Foraster, però va ser després de compensar els temps, ja que el primer a arribar al port de Fornells va ser el "Lazy Dog" de Jesper Larsen del Club Nàutic el Masnou, que ho va fer quan passaven 9 minuts de les 8 del matí de dissabte.

El podi el va completar l'embarcació el Frescachón, el vaixell del madrileny Pablo Sánchez que el té amarrat a Port de Mataró, i que en la darrera edició celebrada el setembre del 2019 va guanyar la Barrera de la Biosfera.

La prova era vàlida també per la Copa Mediterrània, una Copa que engloba 5 regates que es porten a terme al Mar Mediterrani durant aquest 2021.

El diumenge, per tancar el cap de setmana, es va realitzar la VII Regata Port de Fornells i al vespre el lliurement dels guardons pels primers classificats.

Tags: