El filial del Futsal, lluny de pujar a Segona B

Tot i la gran temporada en el debut a Tercera Divisió, les baixes han acabnat passant factura

El filial del Futsal Mataró s'ha quedat sense pràcticament opcions de poder disputar el play off d'ascens a Segona Divisió B.

Un objectiu que anava més enllà dels marcats per l'staff tècnic a principis de temporada, però que havia fet engrescar a més d'un de cara a una possible lluita per estar a la categoria on actualment milita el primer equip. Aquest cap de setmana, però, han acabat dient adéu al somni. David Rivera és el tècnic del Futsal Avícola Vinyals.

Nosaltres ho teníem molt clar des d'un inici. Hi havia una primera fase on de 9 equips només 3 entraven al grup per poder pujar, i oblidar-te d'un descens a una categoria que és d'on venies. Aquest va ser el nostre èxit. En vistes de l'èxit, tothom vol guanyar quan entra a la pista, però l'ascens no era ni l'objectiu meu ni del club.

Malgrat que la derrota per 1 a 6 contra les Corts els impedirà poder allargar la temporada, l'equip en el seu debut a la categoria no pot treure millors conclusions. 13 victòries, 3 empats i 6 derrotes en els 22 partits que porten disputats, i amb la pràctica totalitat de la plantilla sorgida de la pedrera. L'únic 'però' que li trobem a la temporada han estat les baixes i quarantenes a causa de la Covid-19 que han acabat afectant l'equip, també en aquesta darrera jornada.

Avui veníem amb 5 baixes, entre Covid, sancions i lesions. A més durant el partit n'hem tingut tres més. Hem acabat amb un partit que era per ells, per com l'hem començat.

A la segona part de la temporada només li queden 4 partits. 12 punts en joc, i tot i que matemàticament sigui possible, els mataronins saben que Canet i Les Corts seran els dos equips que estaran lluitant fins al final per l'única plaça d'accés al play off a 2a B.