El Dori Dori ja té punts de primer classificat

Victòria clara i contundent del Mataró Parc Dori Dori Boet contra l'Almeda a qui supera per 68 a 41. Bo i una primera part igualada, tan en el primer com en el segon quart, a la represa les botetistes van trencar l'encontre al tercer quart, on van endossar un dur 22 a 5 que va treure del partit a les seves rivals. Lluny de recuperar-se, als darrers minuts les diferències es van fer més grans, fins a arribar als definitius 27 punts entre un i altre equip. Jordi Vizcaino explicava al final del matx que les seves jugadores van anar de menys a més.

El tècnic taronja destaca, com ho han fet altres entrenadors, que l'aturada per Setmana Santa no ajuda en excés a la regularitat de l'equip, que veu trencat el seu ritme. Després d'aquesta victòria i la derrota del Cerdanyola contra el Platges, el Boet empata a punts a la primera plaça, que mirarà de quedar-se en solitari d'aquí al final.

Informa: F.Andrés/ M.Castilla

<iframe id="iframe_chapter" src="https://m1tv.xiptv.cat/embed/348328?width=778&amp;iframe_width=800&amp;s... name="iframe_chapter" width="800" height="484" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true"></iframe>