El dia de dol a territori català posposa la Nit de l'Esport a demà dissabte

La gala, prevista inicialment pel 13 de març i que haurà acumulat 3 ajornaments, es podrà seguir en directe per Mataró Audiovisual

Fotografia dels guardons (Autor: Sergio Ruiz)
Fotografia dels guardons (Autor: Sergio Ruiz)

La Nit de l’Esport arriba a la seva edició 65.

Serà demà, dissabte 12 de desembre, i ho farà per premiar els esportistes més destacats del 2019. Una celebració que per poder-se portar a terme, des de la seva primera previsió, pel 13 de març, ha hagut superar diversos esculls. El darrer, el dia de dol a tot el territori català que ha decretat la Generalitat de Catalunya, durant el qual ses suspenen totes les celebracions oficials. Aquesta, doncs, és la tercera vegada que s’ajorna l’acte. La primera cancel·lació va arribar just el dia abans de decretar-se el primer estat d’alarma, la segona just amb l’arribada de la segona onada, el 16 d’octubre. L’edició consolidada els darrers anys al Teatre Monumental ha optat per canviar el format i convertir-se en un programa que s’emetrà per Mataró Audiovisual. Beatriz Delgado explicava aquesta setmana al programa el Mirador de Mataró Audiovisual que a festa, malgrat ser telemàtica, servirà perquè l‘esport mataroní que tant ha patit durant aquest 2020 es retrobi en un  mateix espai.

Durant el mes de novembre, i seguint tots els protocols sanitaris, s’ha fet el lliurement dels diversos guardons als vencedors. A la direcció d’esports de l’Ajuntament, però també en altres espais. Tot per premiar un mon que durant aquest 2020 també ha vist escapçades les seves llibertats.

La gala es podrà seguir en directe aquest dissabte a partir de les 9 del vespre per tots els canals de Mataró Audiovisual, i es repetirà aquest mateix diumenge a les 10 de la nit i es podrà recuperar al servei a la carta de mataroaudiovisual.cat.