El derbi encara deixa molta feina per fer

Futsal Mataró Avícola Vinyals i Spall Ciutat de Mataró segueixen tenint molta feina, a dues jornades per acabar la primera fase

Amb empat a 3 al marcador s'entrava a la recta final del derbi mataroní de la 3a divisió de futbol sala.
Un duel que, com el de la primera volta, estava sent molt ajustat, amb avantatges mínims tant per un com per altre equip. Va ser aleshores quan un inspirat Víctor Galera, amb dues dianes, va aconseguir posar el Futsal Avícola Vinyals amb dos gols d'avantatge, per primer cop.
Semblava que aquesta seria la sentència, però no va ser així. El Ciutat de Mataró no va perdre-li la cara al partit, i jugant de cinc va reduir les diferències amb el 5 a 4, i encara amb més de 3 minuts per finalitzar el duel. Però el 5 a 4 ja no es mouria.
Els objectius d'aquí fins al final de la primera volta són ben diferents per cada un dels equips. Pel Futsal Avícola Vinyals és important treure el màxim de 'punts possibles. Per començar a la pista de l'Arrels, equip de la part baixa, però que té una pista de terratzo que pot perjudicar a un equip tècnic com és el de David Rivera.
Si el filial del Futsal busca els màxims de punts possibles, pel Ciutat de Mataró, que ja sap que anirà al grup de baix la recta final de la temporada és com diu el seu propi tècnic Joan Serra, una mini pretemporada.
I és que els grocs i negres tenen una recta final complicada, jugant contra equips de la part alta, i per tant on els punts no li serviran de cara a la segona volta.
Queden dues jornades, doncs, per acabar la primera volta, i els equips mataronins saben, però, que encara queda molta feina per fer.