El degà visita el Centenari en un duel d'alçada

El Club Esportiu Mataró juga aquest diumenge a les 6 de la tarda, després de la presentació dels seus equips, contra el Palamós, el degà del futbol català. Club que per història mereixeria estar per sobre de la primera catalana, però com l’entitat groc i negre la història recent l’ha portat a la màxima divisió catalana.

Els mataronins fa dues setmanes que prepara el partit de diumenge contra el Palamós. Un avantatge per l'equip mataroní que ha pogut treballar a consciència el duel davant el degà del futbol català.

Els mataronins afronten el duel amb la intenció de seguir una setmana més invictes com a locals. Al Municipal del Centenari fa 22 partits, des de mitjans de la temporada passada, que no hi guanya ningú, i de fet el seu entrenador encara llarga més l’idil•li amb el municipal mataroní. Però quina és la clau per mantenir aquesta ratxa, de partits invictes coma local i a més seguir a la part alta de la categoria?

Samu Bayon, un rodamón del futbol, posa el punt de veterania a una plantilla jove i amb poca experiència a la categoria. El seu paper juntament amb jugadors com Prieto o Ochoa també és fonamental.

El que està clar és que si el Mataró, quart amb 19 punts, guanya el Palamós, tercer amb 23, es mantindrà a la part alta de la categoria. Però els propers 4 partits poden acabar dictaminant les aspiracions de l’equip.

El duel es podrà seguir en directe per Mataró Ràdio diumenge a partir de les 6 de la tarda.