El CV Mataró reprèn l'activitat en l'any del retorn del seu primer equip masculí

L'equip, format majoritàriament per jugadors criats al CV Mataró, va tornar a competir aquest darrer cap de setmana

El primer equip masculí del Club Volei Mataró ha tornat a sortir en competició.Ho ha fet a la 1a catalana, categoria considerada 2a divisió estatal i que, per això, des del passat cap de setmana torna a estar en competició. Un duel que jugaven després de cinc mesos. I és que la temporada 2020/2021 és complicada. Però també, i de primeres positiva, perquè és la temporada del retorn d’un primer equip masculí al club. Però el retorn ha estat com un periple. I és que el mes de setembre havien iniciat entrenaments i disputat els primers partits. Amb l’arribada de la segona onada els entrenaments i la competició es van aturar. I després d’un mes i mig aturats l’equip que dirigeix Dani Nevado ja torna a estar en marxa.
Una plantilla molt jove, doncs, amb passat a dins del club i que mira de tornar a fer vibrar el volei mataroní masculí. Bona part de la base de l’equip ha viscut èxits en categories inferiors, i ara comencen la seva etapa sènior en el que volen que sigui una nova època. Pol Navas és un dels protagonistes d’aquesta història.

Ara el club vol aprofitar la fornada per crear una nova pàgina de la seva història. I fer-ho amb jugadors criats a la capital del Maresme. El tècnic Dani Nevado explica la història que tenen com a equip els seus jugadors i per on passa el futur de l’entitat. Amb aquest equip el projecte no pot ser altre que mirar més el futur que no pas el present. El propi entrenador Dani Nevado i el capità Pol Navas expliquen com veuen el present i futur de l’equip.

Després de 5 jornades l’equip suma 6 punts, i en la seva reestrena van vèncer el cuer de forma clara, per 3 a 0. El proper rival serà, d’aquí a dues setmanes, el líder, el Girona.