El CN Mataró es retroba amb la victòria

Els d’Andrei Iosep han hagut de treballar de valent per superar l’Echeyde (8-4)

Després de dues derrotes, el sènior masculí del CN Mataró es retroba amb al victòria

Després de dues derrotes consecutives, contra el Terrassa i el Sant Andreu, guanyar el partit d’aquest dissabte contra l’Echeyde era imprescindible per al CN Mataró si vol seguir somiant en jugar a Europa la temporada que ve. I més, si el rival de torn, l’Echeyde, a més d’haver-se convertit en el conjunt revelació del campionat, va superar els d’Andrei Iosep a la primera volta

El CN Mataró, certament, no ha hagut de patir per guanyar el partit, però s’ha vist obligat a jugar amb la màxima intensitat des del primer moment. El primer parcial s’ha saldat amb un clar 4-1 al seu favor, però els locals no han aconseguit extrapolar aquest parcial en els períodes següents.  Prova d’això han estat els dos empats, a 2 i 1 gol respectivament, que s’han produït en el segon i el tercer període. L’Echeyde, com a molt s’ha situat a dos gols dels mataronins. Ha estat amb el 4-2, el 5-3 i el 6-4. Però tot així, la sensació que el partit no estava resolt, era patent.  

Però estava clar que el rellotge jugava a favor dels mataronins que arribaven a l’últim quart, tot mantenint els 3 gols d’avantatge (7-4) amb un Pol Daura estel·lar, autor de 4 gols.  Els canaris necessitaven una autèntica gesta per donar la volta al marcador. Però això no s’ha produït. Poc joc en l’últim quart, amb un total de 7 exclusions i un penal fallat per Gerard Cuacos que s’ha rescabalat amb un gol a escassos 25 segons de l’acabament.

Informa: Jordi Rabassa