El CN Mataró es desfà sense problemes del CN Caballa

Els d’Andrei Iosep s’imposen per un clar 18-3 gràcies a una segona part rodona

CN Mataró i CN Caballa disputen la pilota al començament del segon quart

La targeta de presentació del CN Caballa de Ceuta, penúltim classificat i amb una sola victòria al llarg de la primera volta, feia presagiar una matinal plàcida i còmoda per als jugadors que entrena Andrei Iosep. Tot i aquesta perspectiva, el començament del partit, tal com va passar la setmana passada, no ha estat senzill per al CN Mataró. Tot i que ha portat la iniciativa en el marcador, al final del primer període només guanyava per un sol gol de diferència (3-2) amb dos gols de Gerard Cuacos i un de Carles Núñez.  

Al començament del segon quart, Flaqué marcava el 4-2. Pol Daura, de penal feia pujar el 5-2 però al cap de pocs segons Alberto Gómez marcava per al Caballa. Scott no faltava a la cita amb el gol i anotava el 6-3. El Mataró, que desaprofitava fins a 3 jugades de superioritat en aquest període, guanyava però no matava el partit.

En el tercer quart, ha estat quan el Mataró ha aconseguit desempallegar-se del rival. Dos gols de Víctor Andrade, un d’ells de penal, dos de Pol Daura i un de Pau Campos, i d’Hugo Castro, trencaven definitivament la resistència dels nord-africans.   El 12-3 era, ja,  inapel·lable.

El recital dels mataronins, aleshores, ha continuat en l’últim període. Tres gols de Tom Weerd, més un de Cuacos, de Carles Núñez i d’Eudald Flaqué han servit per arrodonir el que ha estat el 18-3 final

CN Mataró: Jack Turner, Carles Núñez (2), Pau Campos (1), Eudald Flaqué (2), Charles M. Negus, Joe Robert Bruce Scott (1), Víctor Andrade (2), Gerard Cuacos (3), Hugo Castro (1), Tom de Weerd (3), Pol Daura (3), Logan James Schofield i Manel Pont

Evolució del marcador: 1-0, 1-1, 2-1, 3-1, 3-2 / 4-2, 5-2, 5-3, 6-3 / 7-3, 8-3, 9-3, 10-3, 11-3, 12-3 / 13-3, 14-3, 15-3, 16-3, 17-3 i 18-3.

Informa: Jordi Rabassa

L