El CN Mataró es deixa sorprendre i perd contra el CN Sant Andreu (8-9)

Els d’Andrei Iosep sempre han anat a remolc d’un rival que li ha endossat un 0-3 en el primer quart

El 0-3 del primer període ha pesat i molt en el resultat final (Foto: Marc Cendra)

Els d’Andrei Iosep s’han vist sorpresos per un rival que s’ha mostrat letal de cara a porteria durant els primers 8 minuts de partit. Tres gols, un de Bargalló de penal i dos més marcats per Arizaga i Chaz Jayden Poot col·locaven un inquietant 0-3 en el lluminós, davant de la incredulitat dels seguidors locals.

Sortosament per als interessos del CN Mataró la reacció ha estat gairebé instantània. El rendiment de l’equip s’ha girat com un mitjó en els primers minuts del segon període. Dos gols de Gerard Cuacos i un de Tom Weerd han servit per restablir la igualtat en el marcador. Si bé Arizaga ha tornat avançar els andreuencs, pocs segons després, Negus aprofitava una jugada de superioritat per empatar novament el partit.

Quan en el tercer quart, Negus marcava el 5-4 semblava que el Mataró començava a encarrilar el partit. Però al matx li quedaven encara alguns girs de guió. Bargalló, de penal i Pablo Chmyr s’encarregaven de posar el 5-6 a favor del Sant Andreu al final del període.

Per acabar-ho d’adobar, Guillem Frigola treia profit d’una jugada de superioritat per marcar el 5-7 en el primer minut de l’últim quart. Ha estat aleshores quan el partit ha entrat en una fase de teva-meva espectacular. Andrade i Scott marcaven i empataven, una altra vegada el partit. Un minut després Tenorio feia pujar el 7-8. La resposta ha estat el 8-8 de Cuacos que, al seu torn, era contestat pel 8-9 de Chaz Jayden Poot.  Tot i que els dos entrenadors han demanat sengles temps morts en l’últim minut, el marcador ja no s’ha mogut.

CN Mataró: Jack Turner, Carles Núñez, Pau Campos, Eudald Flaqué, Charles Maxwell Negus (2), Joe Robert Bruce Scott (1), Víctor Andrade (1), Gerard Cuacos (3), Hugo Castro, Tom de Weerd (1), Pol Daura, Logan James Schofield i Manel Pont.

Evolució del marcador: 0-1, 0-2, 0-3 / 1-3, 2-3, 3-3, 3-4, 4-4 / 5-4, 5-5, 5-6 / 5-7, 6-7, 7-7, 7-8, 8-8 i 8-9

Informa: Jordi Rabassa