El CN Mataró vol tornar a tenir doble presència a Europa

L'equip masculí de waterpolo vol tornar a Europa. I ho vol fer després del bon regust de la seva darrera participació, quan va caure eliminat a l'eliminatòria de quarts de final contra el DIGI Oradea de Dorin Costras.

Però un cop més la seva participació dependrà de factors econòmics, perquè el club torna a tenir els problemes de sempre, més els afegits per la situació actual. Joan Masriera és el director esportiu de l'entitat que lamenta els problemes que tenen cada any per poder portar l'equip a competicions continentals.

Qui sí que té assegurada la va presència europea, per aquestes ajudes de les quals pot disposar, és el femení. En el seu cas és un dels equips habitual d'aquestes competicions i vol treure's l'espina de la darrera edició, quan no va poder passar de la segona fase de grups. Eliminació que al final no fa tant de mal, perquè la competició s'ha acabat suspenent, i per tant no hi ha hagut campió.

El relleu a la banqueta, amb l'arribada de Dani Ballart, o la incorporació de 4 jugadores; la nord-americana Daniela Jakovich, l'holandesa Vivian Sevenich, la portera Maria Elena Sánchez i la jove promesa Alejandra Aznar, ha de permetre veure una versió millorada de l'equip que tindrà com a objectius fer un millor paper a Europa i lluitar per totes les competicions en joc.

De fet la competició europea, en vista de l'afectació de la covid 19, ha redefinit també el seu calendari. L'Eurolliga femenina tindrà la primera fase a finals de novembre mentre la primera ronda de l'EuroCup masculina està marcada pel cap de setmana del 30 d'octubre i 1 de novembre. Unes competicions que també adaptaran els requisits econòmics dels equips per poder-hi participar. El club encara té marge per poder acabar de fer números de tot plegat i inscriure els dos equips. L'objectiu, segons el director esportiu, és poder inscriure els dos equips.

Joan Masriera és el convidat d'aquesta setmana a l'entrevista del programa d'esports de Mataró Audiovisual, Carnet Esportiu,. En la primera de les dues edicions amb el director esportiu del Centre com a convidat. En aquesta primera tractarà els temes relacionats amb els primers equips de waterpolo.