El CN Mataró torna de Castelló amb sensacions contraposades

Els 7 representants han quedat lluny de les seves marques però situats entre els 16 millor en gairebé totes les proves

7 nedadors del CN Mataró hi han participat

La piscina municipal de Castelló ha estat l'escenari, aquest darrer cap de setmana, del campionat estatal de natació en piscina coberta. Un campionat diferent als que s’han vingut disputant fins ara. En format contrarellotge, amb només els millors nedadors del rànquing estatal en cada prova i conseqüentment amb una participació més reduïda per tots els clubs. El Centre Natació Mataró s'hi va desplaçar amb 7 participants, deixant fora esportistes que en altres edicions hi haguessin pogut participar. Tot plegat, l'entorn però també la complicada preparació dels nedadors i nedadores va impedir poder veure bones marques dels representants del Centre.

I és que la incertesa viscuda pels nedadors i nedadores durant les darreres setmanes no ha permès acabar de trobar el seu millor moment. En noies la participació del Centre era per Berta Cambray, Mariló Martí i Malen Tomàs. En nois Jan Giralt es va quedar a les portes de la medalla de la temporada passada, i va ser el resultats més destacat. Un equip masculí que també va disputar les competicions de relleus. 

La competició disputada a Castelló ha esta la primera gran competició des dels estatals d'hivern d'ara fa un any a Gijon. Tot i que fa unes setmanes els nedadors catalans ja van poder participar a la copa catalana. Aquest cap de setmana, però, la competició no ha tingut res a veure amb anteriors competicions.

De fet pel calendari de natació ara mateix hi ha molts interrogants sobretot a nivell català, i pel que fa a campionats de categories. La propera cita, serà a la pròpia piscina de Castelló i el Centre Natació Mataró espera poder participar amb els mateixos representants. Una competició que serà la primera oportunitat per poder aconseguir mínimes olímpiques, una gesta poc probable per cap dels representants del club. Més enllà el campionat open en piscina de 50 del proper mes d’abril serà la gran fita marcada pels nedadors del club mataroní.