El CN Mataró tanca l'any com a campió d'hivern

El Centre Natació Mataró ha tancat la primera part de la temporada, i ho ha fet com a líder de la competició, per tant campió d'hivern, després de la victòria còmode, per 21 a 3 davant el Sant Feliu. 

Un rival, que malgrat la derrota s'ha classificat per la copa de la Reina. A Mataró l'entrenadora Marina Zalith, va apostar per posar la jove Blanca Colominas d'inici. I de fet les joves valors de la pedrera mataronina van ser notícia durant el partit. Carla Martín de 14 anys o Queralt Betran de 15 van ser dues de les jugadores destacades. De fet Bertran va rebre la distinció de MVP del partit, gràcies als seus 4 gols. També en va fer 4 Laura Vicente i Anna Gual. Parcials de 5 a 1, 4 a 0, 5 a 2 i un 7 a 0 final.

El Centre Natació Mataró ha tancat la primera volta de la temporada amb 9 victòries en les 9 primeres jornades. Per tant 27 punts, amb 3 punts de diferència respecte el 2n classificat, el Mediterranii sis amb el Sabadell, tercer. Aquestes xifres es complementen amb els 141 gols a favor i els 63 en contra que el converteixen en l'equip més golejadors i menys golejat.

Aquest cap de setmana també ha jugat el Quadis Centre Natació Mataró, ho feia en el darrer compromís del 2019. Un 2019 que ha portat grans notícies per l’equip que dirigeix Beto Fernàndez, però aquest duel no acabava de la mateixa forma. 

De fet ja no començava bé amb un parcial de 6 a 1 al primer quart. Una diferència que s'ampliaria als 6 gols, amb el 7 a 1 dels cenebistes. Un duel de dinàmiques, perquè un parcial de 0 a 4 liderat per Grummy I German Yañez deixaven el duel de nou obert. Però el següent parcial de 3 a 0 tornava a eixamplar diferències  fins al 10 a 5. Però els mataronins no abaixarien els braços i amb un parcial de 1 a 5 entre els tercer i l'inici del quart període van posar la por al cos als locals que veien com la diferència es quedava amb un sol gol. Però després de molts errors arribaria el 12 a 10, resultat que no seria definitiu perquè el Mataró el deixaria amb el 12 a 11 final. El Quadis tanca l'any i la primera volta a la 6a plaça, i amb ganes de millorar-la en el segon tram de campionat. Si es vol tornar a Europa el camí passa per les 5 primeres posicions.