El CN Mataró tanca el Campionat de Catalunya Júnior amb un balanç positiu

Finalitza el 28è Trofeu de Natació Ciutat de Mataró, Memorial Josep Mons, dins del Campionat de Catalunya Júnior amb medalles pels nedadors del CN Mataró. El campionat va començar el divendres i va acabar ahir a la tarda amb les darreres finals de 4x100 estils de la categoria absoluta, sense cap medalla pel club mataroní que, això sí, va tancar un molt bon cap de setmana.

Per equips van aconseguir la medalla de bronze en els 4x200 metres lliures de la categoria júnior masculina, en un relleu format per Albert Enrique, Pol Fuentes, Pol de la Rosa, que a més es va fer amb l'or en 50 metres i el bronze en els 200 metres braça, i Èric Vilaregut, campió de Catalunya júnior en els 800 i 1.500 metres lliures. En Jan Giralt, nedador del club mataroní, va continuar demostrant el seu bon moment de forma, fent-se amb el bronze en els 50 metres esquena, la plata en els 400 metres estils, i també la d'argent en els 100 metres esquena.

En categoria femenina, Berta Cambray es va proclamar campiona de Catalunya en els 50 metres papallona. Per equips, el relleu format per Berta Triola, Júlia Tomico, Adri Roca i Judit Garreta va guanyar la medalla de bronze en els 4x100 metres lliures.

La secció de natació del CN Mataró tanca, doncs, un molt bon cap de setmana ple de medalles pels seus nedadors que miraran de fer un bon paper en el Campionat d'Espanya que es disputarà a Terrassa la primera setmana d'agost.

Informa: A. Andrés / M. Castilla