El CN Mataró s'estrena avui (19:15h) amb el Dunaujvaros d'Hongria

Quedar entre els dos primers del grup de la 2a fase de l’Eurolliga permetrà al Centre Natació Mataró seguir viu en competició europea.
Per fer-ho haurà de superar 3 rivals de nivell. Potser en l’edició de l’Eurolliga més igualada dels darrers anys. El primer rival, avui a partir d’un quart de vuit del vespre és el Dunaujvaros. Un equip hongarès de nivell, que fa dos anys va guanyar l’equip mataroní a les semifinals de la Copa LEN.
El que té clar l’equip és que qualsevol error de concentració pot tirar per terra tot el treball fet fins ara. En una fase amb tant nivell i tant poc marge d’error, evitar precisament els errors de concentració serà clau. Ho explica una de les jugadores de l’equip amb més experiència Anni Espar.

Mataró Audiovisual t'ho explica des d'Atenes

Tots els partits es podran seguir en directe per Mataró Audiovisual. El d’avui en directe per Mataró Ràdio i en streaming per mataroaudiovisual.cat. A dos quarts de dotze de la nit es podrà tornar a veure per Mataró Televisió. Els partits de demà dissabte i de diumenge es podran seguir tant per ràdio, com per streaming així com per televisió.

Informa: JM.Spà / F.Andrés