El CN Mataró reafirmat com a líder de la Liga Premaat femenina

Després de la històrica victòria del dijous passat contra el Sabadell, ara el Centre Natació Mataró, ha confirmat la primera plaça en solitari de la Liga Premaat femenina amb una victòria davant un Sant Andreu que en les darreres temporades s’havia convertit en la seva bèstia negre.
En aquesta ocasió l’equip de Javi Aznar també ha posat problemes a l’equip de Marina Zablitjh, de fet li va aconseguir marcar 12 gols en el duel de dissabte disputat al Sorrall. Tot i això Marina Zablith es mostrava satisfeta després del partit amb la resposta del seu equip que s’adapta al concepte de no mirar el rival que tenen davant per ser fidels a un estil de joc.
Al desembre baixarà la intensitat per la disputa, el mes de gener, de l’europeu a Budapest. Per tant la intensitat baixarà com a equip, però no per moltes de les jugadores en dinàmica de selecció. Avui per exemple Marta Bach, Anni Espar i Irene González estaran jugant amb la selecció espanyola partit de la lliga Mundial, davant el combinat francès, on hi haurà la portera del Centre Lorene Derenthy.
L’entrenadora Marina Zablith creu que l’equip ha donat un pas endavant després de la primera fase europea, i confia en seguir millorant per arribar al màxim de preparades possibles al darrer cap de setmana de novembre.
Després de 6 jornades i els primers duels directes, les mataronines són líders amb 3 punts d’avantatge respecte Sabadell i Mediterrani. 8 amb el Sant Andreu i 9 respecte el Terrassa, els cinc clubs que opten als títols aquesta temporada.