El CN Mataró perd la oficiosa Copa Federació

ahir es va jugar a Can Llong el darrer partit de la copa Federació d’hivern. Enfrontava el Sabadell amb el Mataró, i les mataronines van acabar perdent per 12 a 10, després d’un duel molt igualat.
Tot i tractar-se d’una competició menor, l’entrenador Marina Zablith va voler posar en pràctica diverses variants de joc ofensiu, que li poden servir en l’exigent calendari de les properes setmanes. Moviments ofensius, però sobretot feina defensiva que van ajustar i molt el parit.

La Copa Federació és una competició oficiosa, i que per sobre de tot ha servit a Marina Zablith per donar més minuts a les joves jugadores mentre les internacionals han estat jugant l’Europeu. Ahir a Sabadell, els dos equips ja van jugar amb bona part del seu potencial i es va veure un duel interessant dins l’aigua. A la porteria es van repartir elsminuts la francesa Lorene Derenty i Blanca Colominas, i no va jugar Anni Espar. La primera setmana d’entrenaments amb tot el grup disponible però, va donar els seus resultats, en un partit que havien arribat a dominar per 5 gols a 8. El Sabadell ha acabat primer del grup amb 14 punts, seguit del Mataró amb 12 , Terrassa amb 11 i Rubí amb 10.

El darrer partit de la Copa Federació també ha servit a l’equip per posar una prova d’exigència abans dels duel de lliga de dissabte contar el Mediterrani, rival directe de l’equip mataroní a la lliga. Les de Sants són segones amb 3 punts menys que les mataronines. En competició masculina, el Quadis ha tancat aquesta competició a la quarta plaça de cinc equips participants, amb una victòria i tres derrotes.