El CN Mataró participa al Campionat Estatal d'hivern amb 7 representants

Guillem Pujol és baixa d'última hora d'un equip que aspira a millorar les actuals marques personals

El CN Mataró participa al Campionat Estatal d'hivern amb 7 representants

Aquest cap de setmana es disputa a Castelló el campionat d'Espanya d'hivern de natació, competició que es disputa amb canvis, per protocol Covid. Quan tot just fa un any del darrer campionat d'Espanya, la competició tindrà la presència de 7 nedadors del Centre Natació Mataró, que han pogut mantenir entrenaments durant aquestes darreres setmanes de restriccions a la piscina coberta del complex esportiu Joan Serra.

La piscina de 25 metres del complex esportiu Joan Serra ha acollit aquestes darreres setmanes de restriccions, els entrenaments dels nedadors i nedadores del Centre Natació Mataró que participaran a partir de demà al campionat espanyol d'hivern. Fa un any de la participació de la secció en el darrer campionat d'àmbit estatal i des d'aleshores han anat acumulant ganes per tornar a competir al màxim nivell. 
L'equip del Centre havia de viatjar amb 8 membres. Però ha tingut una baixa de darrera hora. La de Guillem Pujol, que aquesta setmana ha passat per quiròfan per una petita intervenció que l'aparta de les piscines les dues setmanes vinents.
Un d'ells és en Martí Penedès, que participarà en la prova dels 400 estils amb l'objectiu de poder millorar la seva marca personal a la prova. Però destaca el fet de sentir-se un privilegiat per haver pogut mantenir les sessions malgrat les restriccions que es viuen aquests dies.
Amb la piscina olímpica del complex esportiu Joan Serra tancada, els 7 nedadors del Centre han pogut fer a la piscina de 25 metres, que és de fet la distància amb què es disputarà el campionat a partir de demà divendres a Castelló. Les proves on només participen els 12 millors nedadors del rànquing estatal, no es disputaran en eliminatòries i finals, sinó que directament amb proves contrarellotge.