El CN Mataró nomenat segon millor club de Catalunya

El Caixa Fòrum de Barcelona ha estat l’escenari escollit per la 18a edició de Diada de la Natació Catalana. Una festa que reuneix a totes les disciplines que engloba la Federació Catalana de Natació, i que serveix per premiar els esportistes i clubs més destacats.

En clau catalana, 70 esportistes han rebut el guardó, i si concretem en clau mataronina fins a 7 esportistes van recollir algun dels premis.

Alba Bonamusa, actualment jugant a la Lliga Universitària dels Estats Units, Marta Bach i Helena Lloret del primer equip femení del Centre Natació Mataró, i Lluc Bertran i Pitu Puig del primer equip masculí del Centre van rebre el guardó amb les seves respectives seleccions espanyoles i els seus èxits assolits durant el darrer estiu.

En natació artística la mataronina Berta Ferreras també va ser reconeguda pel bronze a l’Europeu de Glasgow, juntament amb el maresmenc Pau Ribas.

I en aigües obertes el nedador Guillem Pujol rebia el reconeixement pel seu primer lloc a la Copa Catalana.

Tots aquests èxits, més els propis èxits del club han fet que el club mataroní acabin a la segona posició del rànquing de 15 millors clubs de Catalunya dins la Federació Catalana.

Per cert en part aquest a casa també ha estat guardonada. Ahir la Xarxa de Comunicació Local va rebre la Placa al Mèrit periodístic per la divulgació dels esports aquàtics.