El CN Mataró masculí en quarantena i pendent de proves PCR

El contacte de l'equip amb un juvenil del club, positiu de coronavirus, va impedir que es disputés el partit a Pamplona

El desplaçament a Pamplona que ha fet aquest cap de setmana el primer equip masculí de wàterpolo del Centre Natació Mataró ha estat una de les aventures més curioses que segurament han viscut cada un dels membres que formaven l’expedició.

Una expedició que arribava el dissabte a les 2 del migdia a Navarra, per dinar i descansar a l’hotel. Els plans del Quadis, però, es van torçar aleshores, quan rep la trucada d’un jugador juvenil que ha donat positiu i que dimarts va estar entrenant amb el primer equip. 

Pel tècnic Beto Fernàndez la plantilla ha pogut donar la volta a la situació viscuda aquest cap de setmana. I malgrat anar i tornar sense poder jugar, l’equip va fer molta pinya durant el viatge. Al tornar, tots han hagut de passar testos PCR.

Ara caldrà veure si l’equip podrà estar apunt per jugar el proper partit contra el Sant Andreu. Un duel que s’hauria de jugar aquest dissabte al complex esportiu Joan Serra i que de moment està a l’espera de saber tots els resultats dels PCR’s realitzats als jugadors mataronins.

Informa: JM.Spà