El CN Mataró ja és a la final de lliga

Les mataronines eliminen el Mediterrani en dos partits

El CN Mataró ja és a la final de lliga

El CN Mataró ja és a la final de la lliga després de guanyar els dos primers partits de semifinals contra el Mediterrani. Al primer, disputat dissabte. Al descans ja es guanyava 6 a 2 i al final es va vèncer per 12 a 8, sense massa dificultats. 
En canvi, diumenge a domicili la cosa va ser diferent i al primer quart el resultat era contrari als interessos de les mataronines, perdent per 3 a 2. Un gran segon quart, amb un 3 a 5, capgirava les coses al descans, i un 4 a 6 al segon temps certificava el passi per les mataronines. 

L’equip mataroní, va mostrar el seu alt ritme de joc durant els dos partits i aquesta va ser una clau per guanyar-se el bitllet per jugar la final. La tercera final de la temporada contra el Sabadell. De moment dues victòries sabadellenques en duels a un partit, canviarà la cosa a una eliminatòria al millor de tres? Els tres duels de la final de la divisió d’honor femenina es jugaran entre dissabte i dilluns. El de dilluns, sempre i quan, cap dels dos equips hagi pogut decantar la final cap al seu costat amb dues victòries-