El CN Mataró guanya el primer partit de la final amb una gran remuntada

El CN Mataró ha guanyat per 12 a 11 contra l'Astralpool Sabadell, després de remuntar el partit a l'últim quart. Demà les mataronines es poden proclamar campiones de lliga si guanyen a Sabadell

El CN Mataró guanya el primer partit de la final amb una gran remuntada

El CN Mataró s'ha imposat per 12 a 11 en el primer partit de la final de la Lliga Premaat de waterpolo amb una gran remuntada final contra l'Astralpool Sabadell.

Les sabadallenques han començat millor que le mataronines i han situat ràpidament un 0 a 3 al marcador. Anni Espar pel Mataró i Marina Cordobés pel Sabadell han fet l'1 a 4 amb el que ha acabat el primer quart.

Danijela Jakovich ha retallat distàncies pel Mataró al cap de pocs segons de començar el segon quart. Un segon parcial que ha estat un intercanvi de gols entre Helena Lloret i Clara Cambray pel Mataró i Sabrina van der Sloot i Judith Forca pel Sabadell que deixaven un 4 a 6 a la meitat del segon quart. El marcador no s'ha mogut fins a 15 segons pel descans llarg, quan Vivian Sevenich, d'esquenes, ha marcat el 5 a 6 amb el que ha acabat el segon parcial.

Un gol psicològic del qual s'ha refet el Sabadell a principis del tercer quart amb gols de van der Sloot i Maartje Keuning. Clara Cambray ha retallat distàcies, però Irene Gonzàlez ha tornat a posar el +3 pel Sabadell a dos minuts pel final.

En aquest moment, el Mataró ha tornat a demostrar una de les característiques: lluitar fins al final. Primer Vivian Sevenich, de nou de revés, ha fet el 7 a 9. A menys d'un minut per acabar el quart, Marta Bach ha forçat un penal que ha transformat Anni Espar per tornar a posar el Mataró a un gol, amb el 8 a 9, al final del tercer parcial.

Irene Gonzàlez ha tornat a obrir distàncies a principis de l'últim quart amb el 8 a 10. Però a partir d'aquí a començat la remuntada del Mataró. Entre Anna Gual i Clara Cambray han empatat el partit a 10. Elles mateixes han marcat l'11è i 12è gol del Mataró, que posava les mataronines per davant al partit per primer cop.

Quatre gols que sumats amb una molt bona defensa i el nerviosisme del Sabadell, han fet que les vallesanes no hagit pogut marcar fins als últims segons i que el primer punt de la final es quedés a Mataró. Una victòria que a més ha estat la primera del Mataró contra el Sabadell aquesta temporada.

Demà a 3/4 d'11 del matí el CN Mataró buscarà a Can Llong la segona victòria de la final per proclamar-se campiones de lliga per segon cop a la seva història.