El CN Mataró Goufone preparat per plantar cara a l'UVSE

Les mataronines s'hauran enfrontat a l'equip hongarès en tres de les quatre ocasions que han jugat els quarts de final

Aquest dissabte a les 7 el Centre Natació Mataró Goufone mesurarà les forces amb l’UVSE de Budapest. El clàssic dels quarts de final, perquè aquesta serà la 3a vegada que coincideixen en una eliminatòria de quarts de final , i això que les mataronines només n'han jugat 4. I el resultat sempre ha estat positiu. La temporada 2015-2016 es va perdre l’eliminatòria, però es va guanyar la Copa LEN. L'any següent es va guanyar l’eliminatòria i es va jugar per primer cop una final a 4 de l'Eurolliga. De fet, la temporada passada els dos equips van fer un mini stage a Mataró preparant el seus comprmisos d'Eurolliga. Marta Bach analitzava el rival de demà.

"Estem davant d'un grandíssim equip com és l'UVSE. Un equip molt boig, amb motl moviment, tal i com hem vist els altres anys. L'equip és molt semblant al de les altres ocasions que hem jugat contra elles. Haurem d'estar molt concentrades en defensa, perquè si anem a un marcador molt alt crec que tindrem les de perdre."

Pel tècnic Dani Ballart la defensa serà una de les claus i vaticina que serà important no rebre més de 10 gols, ni demà ni el proper 13 de març quan es jugui a Budapest el partit de tornada.

"Nosaltres hem d'intentar que l'UVSE ens faci menys de 10 gols. Si l'UVSE ens fa menys de 10 gols, en cada un dels dos partits, tenim moltes opcions de ser a la final a 4 de l'Eurolliga."

Dissabte a les 7 en directe per Mataró Audiovisual es jugarà aquest partit, però els quarts es completen el duel rus entre Kinef Kirishi i Dynamo Uralochka, el partit entre Sabadell i Olympiacos, a més del Roma – Dunaujvaros que s’ha jugat entre setmana amb empat a onze.

Tots els partits es poden seguir a la web de la LEN, i el de demà al Sorrall també per tots els canals de Mataró Audiovisual, televisió, ràdio i internet, en una senyal realitzada per aquesta casa.