El CN Mataró Goufone perd l'anada dels quarts de final de l'Eurolliga

A partir de la mitja part les hongareses van tenir més encert per marxar en el marcador. Tot i els intents de reacció, l'equip de Dani Ballart es va quedar a 3 gols de les hongareses (9-12)

El partit d'anada dels quarts de final de l'Eurolliga, acaba amb un resultat massa ampli i contrari als interessos del Centre Natació Mataró Goufone. Havia de ser important que l'UVSE de Budapest no marquès més 10 gols, i el partit anava per aquest camí. Però en un darrer quart boig, les hongareses van arribar a situar-se 4 gols per sobre, diferència que acabaria amb tres gols. Un 9 a 12 que l'equip de Dani Ballart haurà d'intentar remuntar.
I això que el partit va començar ajustat i amb poca anotació. 2 a 2 al primer quart, mentre que el segon acabava amb un 3 a 4.
Després de l'empat a 4 aconseguit per les mataronines, les hongareses posaven 3 gols de diferència en el marcador. Però la primera de les reaccions mataronines durant el partit arribava amb dos gols que deixaven el 6 a 7 a la fi dels tercers 8 minuts.
El darrer quart ha estat el més boig de tots. 8 gols en 8 minuts. 3 gols consecutius posaven per primer cop l'UVSE 4 gols per sobre amb el 6 a 10 i el 7 a 11. Però una reacció mataronina les ha permès situar-se a dos gols, i tenir diverses oportunitats per poder ajustar encara més el duel de cara a la tornada, però el darrer gol se l'apuntava de nou l'UVSE.
Aquest cop el centre municipal d'esports Eurofitness el Sorrall no ha portat sort al Centre. Veurem si les mataronines poden remuntar els 3 gols de desavantatge el pròxim 13 de març a Budapest. Si ho fan estaran a la final de l'Eurolliga. Si no s'hauran de conformar amb la final de la Copa LEN.

Recupera el partit sencer aquí, amb la prèvia i el post partit.