×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

El CN Mataró està preparat per obrir

El Centre Natació Mataró ho té tot a punt per poder obrir el proper dilluns 18 de maig.

Durant aquests dos mesos de confinament ha hagut de mantenir la instal·lació esperant el moment de poder tornar a obrir les seves portes, ara mateix tancades.

Dins de les instal·lacions, el servei de manteniment ha seguit treballant per tal de poder mantenir la instal·lació viva. Tot  a punt, però de moment no ho pot fer, encara que la propera setmana la regió sanitària passés a Fase 1. 

Si es passés a fase 1 i la instal·lació pogués obrir, el club descarta fer-ho si no pot utilitzar cap de les piscines. De fet el president del club, Joan Gros, explica que la situació pot començar a ser crítica si no poden obrir en bones condicions durant aquest mes de maig.

Tota l’entrevista la podran veure aquest divendres en directe, en el retorn a la programació el programa Carnet Esportiu, que torna en un format d’entrevistes als protagonistes de l’esport mataroní com afronten aquesta situació originada per la pandèmia de la COVID-19.

Informa: JM. Spà