El CN Mataró espera per festejar el títol de lliga i la classificació europea

Els clubs de waterpolo que participen a les Lligues Premaat han decidit de forma majoritària donar per acabada la competició de lliga, i proclamar campions el Barceloneta en masculí i el CN Mataró en femení. Donant com a vàlides les classificacions a l'hora d'aturar-se les competicions.

Una decisió amb el vist i plau de la majoria de clubs, però que té el desacord del Sabadell, darrer vencedor de la lliga durant les 12 darreres temporades i que ja s'ha mostrat contrari i disposat a apelar allà on sigui.

Però si la comissió delegada de la Federació Espanyola de Natació ho ratifica l'equip mataroní aconseguiria el primer títol de lliga de la seva història, i seria el segon títol de la temporada, després del de campiones de la Supercopa d'Espanya, precisament contra el Sabadell. Un èxit que repeteix el doblet d'ara fa 4 temporades, en aquella ocasió, però es va aixecar la Copa LEN i la Copa del Reina.

També obtindria el màxim objectiu plantejat a principis de temporada el primer equip masculí. Beto Fernàndez i els seus jugadors tornarien a obtenir el bitllet per Europa. El dubte, el de cada temporada, incrementat amb el fet de saber si amb la situació econòmica aquest cop serà més difícil.

A banda d’aprovar els acords de la reunió entre clubs i Federació, la comissió delegada també té sobre la taula un nou sistema de competició de cara a la propera temporada. En els propers dies es coneixerà el desenllaç final.