El CN Mataró es queda sense final de la Copa Catalunya

Les mataronines tampoc poden derrotar el CN Sabadell, en un duel de contrastos

Foto: @cnswaterpolo
El CN Mataró es queda sense final de la Copa Catalunya

Ahir al vespre el Centre Natació Mataró jugava a partit únic l'eliminatòria de semifinals de la Copa Catalunya a Can Llong, a Sabadell, contra un equip al qual segueix sense vèncer. La derrota d'ahir en Copa Catalunya s'uneix a les patides a les finals de la Supercopa espanyola i la Copa de la Reina, i als empats en els dos duels de la fase regular de lliga.

Ahir, però, van començar endollades i neutralitzant el gol inicial de les locals. 1 a 4 pel Mataró era el resultat a la fi del primer quart. Un 5 a 0 en el segons 8 minuts va fer baixar de cop les aspiracions mataronines, que durant el descans llarg van rebre instruccions per sortir de la mala dinàmica. Les indicacions de Ballart van tenir efecte i amb un 1 a 3 empataven el partit a 7 gols amb 8 minuts per disputar-se. 8 minuts on es va tornar a veure la pitjor versió de l'equip mataroní que va encaixar un parcial de 5 a 0 que les deixava fora de la final. Un gol a les acaballes deixava el 12 a 8 final. Dani Ballart analitzava així el partit.

La veritat és que és un partit difícil d'entendre, on les jugadores tenen moments de molt concentració i de molta desconcentració. Independentment de la importància de la competició el que no pot ser és que tinguem aquestes pujades i baixades durant el partit

L'equip segueix sense trobar la manera de derrotar el Sabadell, i ja són tres les derrotes que han encaixat, i dos els empats. Pel tècnic, la clau per poder-ho fer és trobar la manera de no perdre la concentració en moments del partit.

Al final això t'acaba condemnant de cara al futur, en els partits que si són importants, si no som capaces de mantenir la concentració estable. Hem de buscar la solució de cara al cap de setmana a les semifinals de lliga i esperem poder jugar la final de la lliga.

Aparcada la Copa el que toca és centrar-se en la lliga i els play off que comencen dissabte, Mataró – Mediterrani i Sabadell – Terrassa com avantsala de la final. Per cert, un Sabadell – Terrassa que serà la final de la Copa Catalunya després que les egarenques eliminessin al Mediterrani.